KAKOVOST MLEČNIH IZDELKOV

KAKOVOST MLEČNIH IZDELKOV

Obvestila za javnost, JSKS  | 

VABILO

 

Kmetijsko gozdarski zavod Kranj v sodelovanju s kmetijsko gozdarskima zavodoma Ptuj in Nova Gorica ter lokalnimi strokovnjaki s področja predelave mleka vabi na praktično delavnico z naslovom

 

KAKOVOST MLEČNIH IZDELKOV,

 

ki bo potekala v torek, 22. oktobra 2019 ob 10:00 uri v dvorani v Srednji vasi, v Bohinju (nad pošto in svetovalno službo, Srednja vas 79).

Udeleženci delavnice s seboj prinesite največ po dva mlečna izdelka, ki jih izdelujete (jogurte, sire, skuto,…). Izdelke boste prisotni poizkusili in se skupaj s strokovnjaki pogovorili o kakovosti mlečnih izdelkov.

 

Zaradi lažje izvedbe in omejitve števila udeležencev (20 udeležencev), je potrebna predhodna prijava na telefon 051 684 163 ali na elektronski naslov ana.beden@kr.kgzs.si vsak delovni dan od 7:00 do 15:00 ure. Prijave so možne do petka 18. oktobra oziroma do zasedenosti prostih mest na delavnici. Ob prijavi prosimo, da poveste kateri izdelek boste prinesli.

 

Delavnica je brezplačna in je namenjena vsem, ki se ukvarjate s predelavo mleka kot dopolnilno dejavnostjo na kmetiji.

 

                                                                                  KGZS zavod Kranj, enota Bohinj in Lesce

Nazaj

Trenutno ni aktualnih vsebin!

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri