Obvestilo in povabilo - Mednarodna šola mladih rejcev

Obvestilo in povabilo - Mednarodna šola mladih rejcev

PEFC, Gospodarjenje, Obvestila za javnost, Živinoreja  | 
Obvestilo in povabilo - Mednarodna šola mladih rejcev

Mednarodna šola bo potekala na Srednji kmetijski šoli na Grmu pri Novem mestu s pričetkom v torek 9. julija ob 12. uri in se bo končala s finalnim tekmovanjem v petek 12. julija 2019 ob 15. uri.

 

DRUŠTVO REJCEV GOVEDI ČRNOBELE PASME v SLOVENIJI

priznana rejska organizacija za črno-belo pasmo

Groblje 3, 1230 Domžale

Tel: 01 3203 855 / 041 546 484 / E-mail: Marija.Klopcic@bf.uni-lj.si

Spletna stran Društva: www.holstein.si

 

Priznana rejska organizacija Društvo rejcev govedi črnobele pasme bo tudi letos organizirala Mednarodno šolo MLADIH REJCEV, kjer se mladi rejci naučijo priprave in vodenja živali za razstave, fotografiranje in druge javne prireditve ter se pomerijo med seboj, kdo zna lepše pripraviti žival in kdo jo zna najlepše predstaviti publiki. Hkrati pa se navdušijo za rejo vrhunskih krav. To izobraževanje bodo izvedli eksperti iz Nizozemske, Švice in Irske. Za prevajanje bo poskrbljeno.

Udeleženci te Mednarodne poletne šole dobijo mednarodni certifikat!

Najbolje uvrščeni mladi rejci se bodo udeležili mednarodnega tekmovanja mladih rejcev oktobra 2019 v Cremoni (Italija) in decembra 2019 v Bruslju (Belgija).

To šolo toplo priporočamo vsem mladim rejcem vseh pasem v starosti od 14. leta naprej!

Cena te mednarodne šole je 200 eur (+DDV).

Prijave zbiramo na sedežu društva do 20. junija 2019 oz. do zasedbe mest! Prijavite se lahko po elektronski pošti ali po telefonu.

Nazaj

USPOSABLJANJE: Ponovno uvajanje krušnih vrst žita v pridelavo

19. 09. 2019 ob 09:00

Kulturni dom Brezje

Usposabljanje je namenjeno vsem, ki se želite seznaniti s pridelavo žit in uvajanjem novih tehnologij pridelave. Predstavljena bo tudi tehnologija pridelave starih sort krušnih žit za predelavo v mlevske izdelke. Po zaključenem usposabljanju bo Marija Kalan na voljo za vprašanja in svetovanje.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri