Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Obvestila za javnost, Živinoreja  | 

Avtorske pravice

Avtorske pravice ima javni zavod KGZS – Zavod KR.

Vsebine, objavljene na spletnih straneh javnega zavoda KGZS – Zavoda KR, je dovoljeno pregledovati in reproducirati samo za lastne potrebe. Spreminjanje, prepisovanje, razmnoževanje ali razširjanje na kakršen koli drug način brez pisnega dovoljenja javnega zavoda KGZS – Zavoda KR je prepovedano.

Varovanje zasebnosti

Javni zavod KGZS – Zavod KR spoštuje zasebnost uporabnikov spletnega mesta in jo bo tudi skrbno varovala. Podatki o uporabi spletnega mesta, ki se bodo zbirali samodejno in ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, bodo uporabljeni za izboljšanje uporabe spletnega mesta.

Omejitev odgovornosti

Vsi uporabniki spletnih strani objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. 

Javni zavod KGZS - Zavod KR si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadar koli spremeni, doda ali odstrani vsebino teh spletnih strani.

Nazaj

USPOSABLJANJE: Ponovno uvajanje krušnih vrst žita v pridelavo

19. 09. 2019 ob 09:00

Kulturni dom Brezje

Usposabljanje je namenjeno vsem, ki se želite seznaniti s pridelavo žit in uvajanjem novih tehnologij pridelave. Predstavljena bo tudi tehnologija pridelave starih sort krušnih žit za predelavo v mlevske izdelke. Po zaključenem usposabljanju bo Marija Kalan na voljo za vprašanja in svetovanje.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri