Rodovniška knjiga in beljakovine v prehrani goveda

Rodovniška knjiga in beljakovine v prehrani goveda

Obvestila za javnost, Živinoreja  | 
Rodovniška knjiga in beljakovine v prehrani goveda

29.1.2021 je potekal 16. strokovni posvet Zveze društev rejcev govedi lisaste pasme Slovenije v obliki spletnega webinarja na temo rodovniške knjige in beljakovin v prehrani goveda.

Ključne besede: rodovniška knjiga, beljakovine v mleku, prehrana goveda

Rodovniško knjigo za lisasto pasmo je predstavila Dr. Betka Logar s Kmetijskega inštituta Slovenije, beljakovine v prehrani goveda pa Dr. Andrej Toplak s KGZS - zavoda Ptuj.

Vsi, ki vas ta tematika zanima, kliknite na povezavo https://youtu.be/Wlt1NOQtuvg.

Nazaj

Trenutno ni aktualnih vsebin! Oglejte si vse dogodke.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri