Dobrote slovenskih kmetij 2020

Dobrote slovenskih kmetij 2020

Obvestila za javnost, JSKS  | 

Kmetijsko gozdarski zavod Ptuj,  Mestna občina Ptuj, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z ostalimi kmetijsko gozdarskimi zavodi in ob podpori MKGP prirejajo v okviru prireditve dnevi dobrot slovenskih kmetij 31. državno razstavo in ocenjevanje kmečkih prehranskih izdelkov 

Na ocenjevanju lahko sodelujejo kmetije in druga kmetijska gospodarstva, ki so vpisana v register kmetijskih gospodarstev pri MKGP oz. imajo vpisane trajne nasade v register pri MKGP ali so vpisane v register čebelnjakov.

Ocenjujejo se izdelki iz žit, mlečni in mesni izdelki, olja, kisi, sokovi in nektarji, žgane pijače, suho sadje, vino, sadjevci, domače marmelade in džemi, kompoti, konzervirane vrtnine in drugi konzervirani izdelki, med ter čaji.

Tako kot v preteklih letih bodo tudi letos izdelke ocenjevale strokovne komisije in podeljena bodo priznanja za kakovost.

 

Priglasitev dopolnilne dejavnosti na kmetiji katere izdelek se prijavi v ocenjevanje ni pogoj za prijavo v ocenjevanje!

 

Razpis in pravilniki o ocenjevanju izdelkov na Dobrotah slovenskih kmetij 2020 so objavljeni na spletni strani: www.dobroteslovenskihkmetij.si in na www.kgz-ptuj.si

 

Vsi, ki želite sodelovati na ocenjevanju oz. razstavi se oglasite na sedežu Enote za kmetijsko svetovanje, kjer boste dobili vse potrebne informacije o samem razpisu in boste izpolnili elektronsko prijavnico. Ob prijavi boste dobili tudi vse potrebne informacije v zvezi z razpisom. Za morebitna vprašanja se obrnite na Vanjo Bajd Frelih, tel. 04/5112701 in Ano Beden, tel.04/5353617.

 

Zadnji rok za prijavo je 21. februar 2020 do 15.00 ure. Prispevek - kotizacija za ocenjevanje znaša skupaj z DDV 30,00 € za prvi izdelek, za vsak naslednji izdelek na isto ime in priimek pa 25,00 € in se jo poravna pred prijavo po položnici.

 

Koordinatorka za kmečko družino in razvoj dopolnilnih dejavnosti:

Vanja Bajd Frelih, univ.dipl.inž.zoot.        

Nazaj

Trenutno ni aktualnih vsebin! Oglejte si vse dogodke.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri