DOBROTE SLOVENSKIH KMETIJ 2022- RAZPIS

DOBROTE SLOVENSKIH KMETIJ 2022- RAZPIS

Obvestila za javnost, JSKS  | 
DOBROTE SLOVENSKIH KMETIJ 2022- RAZPIS

Pozdravljeni, posredujem vabilo za sodelovanje na DOBROTAH SLOVENSKIH KMETIJ 2022 IN ZAKAJ TAKO ZGODAJ VAM BO JASNO IN SPODNJE POŠTE

Spoštovani, spoštovana!

 

Da boste vaše kakovostne izdelke lahko čimprej označevali z znakom dobrote slovenskih kmetij smo se odločili, da bomo nekatere skupine izdelkov ocenili že v jesenskem času. Izdelke bodo ocenjevale strokovne komisije, podeljena bodo zlata, srebrna in bronasta priznanja za kakovost.

 

  1. DEL

razpisa za sodelovanje na 33. državnem ocenjevanju

DOBROTE SLOVENSKIH KMETIJ 2022

 

 

Konec leta 2021 bomo ocenjevali: sokove in nektarje, suho sadje in druge suhe pridelke, domače marmelade, džeme, sadne in druge sladke namaze, kompote, konzervirane vrtnine in druge konzervirane pridelke, med in  čaje.

 

Vse, ki želite sodelovati na ocenjevanju, pozivamo, da se čim prej oglasite pri svoji svetovalki ali svetovalcu za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti na Kmetijsko gozdarskem zavodu na vašem območju.

 

Zadnji rok za prijavo je ponedeljek 15. november 2021.

 

Prijavnina - kotizacija za ocenjevanje znaša 30,00 € z DDV za prvi izdelek, za vsak naslednji izdelek na isto ime in priimek pa 25,00 € z DDV. Plačilo mora biti izvedeno negotovinsko, pred vnosom prijavnice na enoti KSS.

 

NAVODILA ZA NAKAZILA KOTIZACIJE:

Prejemnik: KGZS Zavod Ptuj, Ormoška cesta 28, 2250 Ptuj,

ŠT. TRR:  SI56 01100-6030234826

Koda namena:  GDSV

Namen plačila: Kotizacija za izdelke na DSK 2022

 

Prosimo vas, da uporabite naslednje sklice:

Tisti, ki delujete v sistemu DDV (izdelujete davčne evidence za Davčno upravo RS):

SI00 davčna številka-010012

in prejeli boste račun v skladu s 34. členom ZDDV

Tisti, ki ne delujete v sistemu DDV, torej ste končni potrošniki, pa je sklic:

SI00 9990-010012.  

 

V okence »Znesek« napišete skupno vrednost kotizacij izdelkov, ki jih prijavljate. ( Prvi izdelek 30,00 € + drugi in vsak naslednji izdelek po 25,00 €).  Kot plačnika navedete svoje ime in priimek oz. naziv.

 

Svetovalka-svetovalec za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti na vašem terenu elektronsko izpolni prijavnico za vsak izdelek posebej ŠELE TAKRAT, KO JE KOTIZACIJA PLAČANA. Poleg prijavnic na določeno ime in priimek se priloži kopija dokazila o plačilu.

 

 

TOREJ, VSI ZAINTERESIRANI ZA PRIJAVO IZDELKOV V OCENJEVANJE PROSIM TELEFONSKO KONTAKTIRAJTE VANJO NA TEL. 04/5112701 IN ANO NA TEL. 04/5353617, DA SE DOGOVORIMO  ZA PRIJAVO, GLEDE PLAČILA VZORCEV IN GLEDE DOSTAVE VZORCA ZA OCENJEVANJE, DA NE BOSTE HODILI DVAKRAT.

 

KOT VAM JE ŽE POZNANO IZDELKE LAHKO DAJO V OCENJEVANJE VSE KMETIJE IDR. KMETIJSKA GOSPODARSTVA, KI SO VPISANA V RKG PRI MKGP. OZ. IMAJO TRAJNE NASADE VPISANE V REGISTER PRI MKGP ALI SO VPISANI V REGISTER ČEBELNJAKOV. KAR POMENI, DA ZA OCENJEVANJE IZDELKOV ZA LASTNE POTREBE, KER SE ŽELITE ZGOLJ PREPRIČATI O KAKOVOSTI VAŠEGA IZDELKA, NI OBVEZNA PRIGLASITEV DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA UE, VSEKAKOR PA JE LE TA POTREBNA ZA TRŽENJE IZDELKOV.

Če boste prijavili v ocenjevanje čaje morate priložiti izdelku tudi spremni list v prilogi.

 

Za ostale želene informacije pa sva na voljo po telefonu.  

 

ZA OSTALE IZDELKE BO OBJAVLJEN DRUGI DEL RAZPISA SPOMLADI.

Nazaj

Trenutno ni aktualnih vsebin! Oglejte si vse dogodke.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.