Inovativni mladi kmet 2023

Inovativni mladi kmet 2023

Obvestila za javnost, JSKS  | 
Inovativni mladi kmet 2023

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS) in Zveza slovenske podeželske mladine (ZSPM) spodbujata inovativnost med mladimi na podeželju, zato vabita mlade kmetice in kmete k oddaji vlog za izbor Inovativna mlada kmetica oziroma inovativni mladi kmet 2023.

Naziv se podeljuje kandidatu, ki živi in dela na kmetiji, še ni dopolnil 40 let in je z lastno inovativno idejo pomembno prispeval k ohranjanju in razvoju kmetijstva, gozdarstva ali ribištva ter se  odlikuje vsaj poenem od naslednjih vidikov:

  • da njegove ideje prinašajo novosti pomembne za nadaljnji razvoj,
  • da njegove ideje prinašajo izvirne pristope k delu,
  • da se vpeljane spremembe odražajo v pozitivnih ekonomskih učinkih na kmetiji

Ocena petčlanske komisije z ogleda najboljših šest kmetij in spletno glasovanje bosta podala končnega 14. nosilca naziva IMK 2023.

Prijave se oddajo po elektronski pošti na naslov kgzs@kgzs.si in info@zspm.si s pripisom "IMK 2023", prijave morajo biti na omenjenem naslovu do 21. julija 2023.

Prijavni obrazec je na voljo na enotah Javne službe kmetijskega svetovanja pri KGZS; na spletni strani Kmetijsko  gozdarske zbornice Slovenije (www.kgzs.si/imk) in na Zvezi slovenske podeželske mladine (www.zspm.si).

Vabljeni k oddaji prijave in predstavite svojo inovativno idejo vsej Sloveniji. Veselimo se sodelovanja z vami!

Dodatne informacije v zvezi s prijavo h kandidaturi

Prilogi

Nazaj

Trenutno ni aktualnih vsebin! Oglejte si vse dogodke.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.