OBVESTILO O VELJAVNOSTI POTRDIL ZA NAKUP IN UPORABO FITOFARMACEVTSKIH SREDSTEV

OBVESTILO O VELJAVNOSTI POTRDIL ZA NAKUP IN UPORABO FITOFARMACEVTSKIH SREDSTEV

Obvestila za javnost, JSKS  | 

Zaradi epidemije Covid – 19 bodo zaradi predpisanih ukrepov odpadla  že predvidena usposabljanja za podaljšanje potrdil o usposobljenosti za nakup in ravnaje s FFS.

 

  1. 10. 2020 je stopil v veljavo 5. protikoronski zakon, ki v 116. členu zakona navaja, da se veljavnost potrdil,  katerim rok veljavnosti poteče v času epidemije, podaljša za šest mesecev po izteku veljavnosti,  oziroma za čas trajanja interventnih ukrepov.

 

To pomeni, da še vedno veljajo vsa potrdila o usposobljenosti za nakup in ravnanje s FFS, ki so pretekla po 24.10. 2020 in bodo veljala še vsaj šest mesecev od preteka roka veljavnosti oziroma še dlje, če zaradi epidemije ne bo možno izvajati dosedanjih oblik izobraževanja.

 

V tem času epidemije je možno izvajati le spletna usposabljanja na daljavo. Vse zainteresirane za tovrstno obliko usposabljanja obveščamo, da se na spletno usposabljanje lahko prijavijo na tel: 04 280 46 32 (Marija Kalan), ali na e naslov: marija.kalan@kr.kgzs.si. Spletno usposabljanje bomo izvedli v januarju 2021, z usposabljanji na klasičen način pa nadaljujemo, ko bodo razmere to omogočale.  

 

Nazaj

Trenutno ni aktualnih vsebin! Oglejte si vse dogodke.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri