PREDELAVA ZELENJADNIC IN POLJŠČIN

PREDELAVA ZELENJADNIC IN POLJŠČIN

Obvestila za javnost, JSKS  | 
PREDELAVA ZELENJADNIC IN POLJŠČIN

Vabljeni na predavanje

PREDELAVA ZELENJADNIC IN POLJŠČIN,

ki bo v četrtek, 3. februarja 2022 ob 9.00 uri preko portala zoom.

Predavala bo Stanislava Pažek, skupna specialistka za predelavo zelenjave in poljščin pri KGZS – Zavod Ptuj.

Vsebina predavanja:

- ureditev prostorov za dejavnost predelave zelenjadnic in poljščin

- dobra higienska praksa v predelavi

- liofilizacija zelenjadnic

- najpogostejše napake pri konzerviranju

- označevanje izdelkov

Ob zaključenem predavanju bo Stanislava na voljo za vprašanja udeležencem predavanja. Za udeležbo je obvezna predhodna prijava na povezavo (kliknite na povezavo ali povezavo skopirajte v brskalnik): https://forms.gle/xMiRXBMxFSPmAX548 Lahko pa se prijavite tudi na elektronski naslov vanja.bajd-frelih@kr.kgzs.si ali telefon 04/5112701 (Vanja) ali elektronski naslov ana.beden@kr.kgzs.si ali telefon 04/5353617.

Po prijavi, dan pred predavanjem boste prejeli povezavo za seminar.

Vabljeni k prijavam tako obstoječi nosilci dejavnosti, potenciali novi in vsi ostali, ki vas tematika zanima.

Koordinatorka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti za Gorenjsko: Vanja Bajd Frelih, univ.dipl.inž.zoot.

Nazaj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri