RAZPIS DSK 2024

RAZPIS DSK 2024

Obvestila za javnost, JSKS  | 
RAZPIS DSK 2024

Kmetijsko gozdarski zavod Ptuj, Mestna občina Ptuj, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z ostalimi kmetijsko gozdarskimi zavodi in ob podpori Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS prireja v okviru Festivala dobrote slovenskih kmetij 35. državno prireditev in ocenjevanje kmečkih prehranskih izdelkov.

V ocenjevanje se lahko dajo izdelki iz žit, mlečni in mesni izdelki, olja, kisi, žgane pijače, suho sadje in drugi pridelki, vina, sadjevci- sadna vina, sadni in zelenjavni sokovi, nektarji in sirupi, domače marmelade, džemi in sadni namazi, kompoti, konzerviran zelenjava in drugi izdelki, med, čaji, medice ter ribji izdelki.

 

 

Tako kot v preteklih letih bodo tudi letos izdelke ocenjevale strokovne komisije in podeljena bodo zlata, srebrna in bronasta priznanja za kakovost. Za sodelovaje na ocenjevanju ni potrebno, da ima kmetija priglašeno dopolnilno dejavnosti na kmetiji.

 

Vsi, ki želite sodelovati oz. prijaviti izdelke v ocenjevanje pokličite Vanjo Bajd Frelih, tel. 04/5112701 in Ano Beden, tel.04/5353617, da se dogovorimo za elektronsko prijavo. Ob prijavi boste dobili vse potrebne informacije o samem razpisu.

 

Zadnji rok za prijavo je petek, 19. januar 2024 do 14.00 ure. Prispevek oziroma kotizacija za ocenjevanje znaša skupaj z DDV 30,00 € za prvi izdelek, za vsak naslednji izdelek na isto ime in priimek pa 25,00 € in se jo poravna pred prijavo po položnici.

 

 

S pozdravi!

 

Koordinatorka za kmečko družino in razvoj dopolnilnih dejavnosti:

Vanja Bajd Frelih, univ.dipl.inž.zoot.        

Nazaj

Trenutno ni aktualnih vsebin! Oglejte si vse dogodke.