VSAKA JED IMA SVOJO ZGODBO, KAKO JO PREDSTAVITI

VSAKA JED IMA SVOJO ZGODBO, KAKO JO PREDSTAVITI

Obvestila za javnost, JSKS  | 
VSAKA JED IMA SVOJO ZGODBO, KAKO JO PREDSTAVITI

VABILO

 

Kmetijsko gozdarski zavod Kranj vabi nosilce turističnih kmetij na

delavnico

VSAKA JED IMA SVOJO ZGODBO, KAKO JO PREDSTAVITI

v četrtek, 24.11.2022 ob 9.00 uri

na turistično kmetijo Pri Marku, Crngrob 5

Gostje prihajajo na turistične kmetije LAČNI pa tudi RADOVEDNI. Zanima jih vse v zvezi z jedmi, še bolj pa vse v zvezi z našim osebnim življenjem in razmišljanjem. Na delavnici z mojstrom Urošem Štefelinom in Marcelo Klofutar bomo delili zgodbe jedi in s tem zgodbe drug drugega. Predstavili jih bomo drug drugemu ob naših jedeh.

Zapišite zgodbe svojih jedi, sestavin, občutkov, ki se vam porajajo ob ustvarjanju jedi. Kaj vas je navdihnilo, zakaj ste jed postregli prav na tem krožniku, od kod sestavina, ki ste jo spremenili v jed?

Zapišite v enem stavku po čem ste posebni, kaj imate radi pri svojem delu.

Potek delavnice:

- predstavitev jedi in zgodb Uroša Štefelina in Hiše Linhart

- predstavitev jedi in zgodb udeležencev turističnih kmetij

- praktični prikaz serviranja jedi (pozornost na pogrinjku, keramiki, kozarcih, glasbi, predstavitvi gostov)

- serviranje jedi in predstavitev zgodbe.

 

Cena delavnice: 600 € (če bo 20 udeležencev 30 €/osebo, sicer sorazmerno glede na št. udeležencev)

Prijave sprejemava Vanja Bajd Frelih na tel. 04/5112701 ali vanja.bajd-frelih@kr.kgzs.si in Ana Beden na tel. 04/5353617 ali ana.beden@kr.kgzs.si do 22.11.2022 do 12 ure.

 

Vabljeni k udeležbi tako obstoječi nosilci TK, kot tudi ostali, ki se za dejavnost turizma na kmetiji šele zanimate. Verjamem, da bo na delavnici za vsakogar nekaj novega.

 

 

Koordinatorka za kmečko družino:                                              

in razvoj dopolnilnih dejavnosti:                                                   

Vanja Bajd Frelih, univ.dipl.inž.zoot.

Nazaj

Trenutno ni aktualnih vsebin! Oglejte si vse dogodke.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri